Westzijdeweg 63 D 2391JE Hazerswoude-Dorp

Westzijdeweg 63 D

Bedrijfshal te huur aangeboden op Westzijdeweg 63 D in Hazerswoude-Dorp

+ Lees meer

Kenmerken

Aangeboden als Huren
Huurprijs € 3.958 per maand
Oppervlakte 465 m²
Bouwjaar 2022
Gebruiksdoel Bedrijfshal
Voorzieningen Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, en pantry
Buurt Hazerswoude-Dorp-West
Wijk Hazerswoude-Dorp

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: Prisma (8), Zoeterhage c.a. (6), Hoornerhage c.a. (4), Rokkehage c.a. (4), Oosterheem-Zuid-West (3), Oosterheem-Noord-Oost (2), Bedrijventerrein Kerkerak (1), Bedrijventerrein Moerkapelle (1), Bedrijventerrein Rodenrijs (1), Hazerswoude-Dorp-West (1)

De 8 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: Zoeterhage (6), Hoornerhage (4), Rokkehage (3), Bedrijvenpark Oosterheem (2), Burenpolder (1), Grote Polder (1), Kerkerak (1), Rodenrijs (1)

Treinstation <7,5 km
Bushalte <2 km

Over Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp heeft een oppervlakte van 29,09 km2 en ligt in de gemeente Alphen aan den Rijn, met ruim 112.587 inwoners.

Waar in Hazerswoude-Dorp staat ruimte te huur of te koop?

Engelandlaan (3) , Frankrijklaan (3) , Dorpsstraat (1) , Finlandlaan (1) , Westzijdeweg (1) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfshal te huur in Hazerswoude-Dorp? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Hazerswoude-Dorp. Deze ruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte van 465 m² te huur en ligt op Westzijdeweg 63 D in Hazerswoude-Dorp.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.