Rietveldenweg 80 -82 5222AS Den Bosch

Rietveldenweg 80 -82

Kantoor te huur aangeboden op Rietveldenweg 80 -82 in Den Bosch

+ Lees meer
Saris & Partners Makelaars

Kenmerken

Aangeboden als Huren
Oppervlakte 610 m²
Bouwjaar 2000
Gebruiksdoel Kantoor
Voorzieningen Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, lift, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, en verwarming
Bedrijventerrein De Rietvelden
Buurt De Rietvelden-West
Wijk West

In de buurt

De 8 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Centrum (15), Paleiskwartier (10), Bedrijventerrein-Noord (9), Bedrijventerrein Maaspoort (8), De Rietvelden-West (8), De Vutter (5), Vughterpoort (4), Aawijk-Zuid (2)

De 9 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Rietvelden (9), High Tech Park (9), Maaspoort (7), De Vutter (5), Bp De Herven (2), Maasakkers (1), Orthenpoort (1), Treurenburg (1), Zuid Willemsvaart (1)

Treinstation <3 km
Bushalte <2 km

Over Den Bosch

Den Bosch heeft een oppervlakte van 59,47 km2 en ligt in de gemeente 's-Hertogenbosch, met ruim 155.490 inwoners.

Waar in Den Bosch staat ruimte te huur of te koop?

in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Den Bosch? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Den Bosch. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte van 610 m² te huur en ligt op Rietveldenweg 80 -82 in Den Bosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.