Verlengde Klinkertstraat 6 6433PL Hoensbroek

Verlengde Klinkertstraat 6
Verlengde Klinkertstraat 6
Verlengde Klinkertstraat 6
Verlengde Klinkertstraat 6
Verlengde Klinkertstraat 6

Bedrijfsruimte te koop aangeboden op Verlengde Klinkertstraat 6 in Hoensbroek

+ Lees meer
MVGM Bedrijfshuisvesting

Kenmerken

Aangeboden als Kopen
Koopprijs €289.000
Oppervlakte 205 m²
Bouwjaar 2003
Gebruiksdoel Bedrijfsruimte
Buurt Nieuw Lotbroek-Zuid
Wijk Nieuw Lotbroek

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Heerlen-Centrum (23), De Koumen (10), Hoensbroek-Centrum (4), Op de Nobel (4), Ten Esschen (4), In de Cramer (3), Industrieterrein De Horsel (3), Maria Gewanden (3), Nagelbeek-Hegge (3), Kunrade (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Autoboulevard Heerlen (4), De Horsel (3), In De Cramer (3), De Breinder (2), Kantorenboulevard Heerlen (2), Coriopolis (1), Nagelbeek (1), Nieuw Einde (1), Smart Services Campus Heerlen (1), Zeswegen (1)

Treinstation <2 km
Bushalte <2 km

Over Hoensbroek

Hoensbroek heeft een oppervlakte van 7,83 km2 en ligt in de gemeente Heerlen, met ruim 86.936 inwoners.

Waar in Hoensbroek staat ruimte te huur of te koop?

De Koumen (5) , Kouvenderstraat (4) , Hoofdstraat (3) , Akerstraat-Noord (2) , Economiestraat (2) , Nieuwstraat (2) , Amstenraderweg (1) , Frederikstraat (1) , Gouverneur Baron van Hövellplein (1) , Hommerterweg (1) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Hoensbroek? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Hoensbroek. Dit bedrijfspand heeft een totale beschikbare oppervlakte van 205 m² te koop en ligt op Verlengde Klinkertstraat 6 in Hoensbroek.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.